САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Технички и polisy monitoring пројекта

“Наша имовина подржава наш развој“

Лучани, 15.05.2014. – EU Exchange 4 тим посетио је Општину Лучани у оквиру редовног техничког и polisy мониторинга за пројекат „Наша имовина подржава наш развој“ који је реализован у оквиру EU Exchange 4. Мониторингу су присуствовали менаџерка за нови EU Exchange 5 програм, монтори, консултанти за попис, упис и управљање имовином, менаџер пројекта и чланови радног тима из општина Горњи Милановац, Ариље и Лучани.

Представници општина Лучани, Горњи Милановац и Ариље заједнички реализују пројекат „Наша имовина подржава наш развој“ у оквиру програма ЕU Exchange 4 програма који финансира Европска унија, а спроводи Стална конференција градова и општина (СКГО).

Током трајања мониторинга још једном је направљена ретроспектива целокупног пројекта, спроведених активности и презентовни резултати пројекта.

Закључак свих учесника на пројекту је да је пројекат успешно спроведен имајући у виду све изазове са којима су се партнерске општине суочавале током реализације.

Пројекти тим тренутно ради на писању Коначног извештаја и комплетирању документације која се подноси у пакету са Коначним извештајем.

JoomShaper