joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

opstinazgrada    

ВЕЋЕ УСВОЈИЛО ИЗВЕШТАЈЕ О РАДУ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВА ЗА ПРОТЕКЛУ ГОДИНУ

Педесет друга  седница  Општинског већа  почела је одавањем поште минутом ћутања трагично настрадалом Милојку Игњатовићу у предузећу МБ - Наменска. Педесет друга  седница  Општинског већа  почела је одавањем поште минутом ћутања трагично настрадалом Милојку Игњатовићу у предузећу МБ - Наменска. 

 - Седницу смо започели са одавањем поште преминулом раднику који је задобио тешке опекотине са којима није могао да се избори. Овај пожар је однео живот једног доброг и одговорног човека. Није природно да одете на посао и да се не вратите. Речи утехе за породицу и за колектив просто не постоје - рекла је Весна Стамболић. 

Она је рекла да је други повређени Миломир Миливојевић и даље животно угрожен али да лекари ВМА чине све да се опорави. -Његовој породици и свима нама остаје само да се молимо да он добије ову најтежу битку - истакла је председница Стамболић.

Лучански одборници су у сенци овог догађаја усвојили извештаје о раду за 2016. годину регионалних јавних предузећа и установа Рзав, Дубоко и међуопштински архив као и општинских јавних предузећа  и установа.

Разматрани су и усвојени извештаји о раду општинске управе и ЈКП Комуналац,  иако су њихови руководиоци смењени на претходној седници. 

Током разматрања извештаја, већници су донели закључак да активно учествују у креирању плана рада сваке установе и предузећа.

На данашњој седници усвојен је и извештај општинског штаба за ванредне ситуације за протеклу годину и извештај припремљености система одбране од  града на територији радарског центра Ужице за овогодишњу сезону.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл info@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top