joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Данас је у Лучанима одржана друга ванредна седница општинског штаба за ванредне ситуације на којој је разматрана информација о насталој штети на подручју општине Лучани након јучерашњег града, суградице и обилних кишних падавина.

Наиме, током јучерашњег дана у интервалу од 21 до 22 часа на територији наше општине пала је велика количина града, Овом непогодом посебно су захваћене месне заједнице Доња Краварица и Лис. Град и киша су донеле велике штете на воћњацима и пољопривредним културама. Такође, услед ових непогода дошло је и до оштећења путева, посебно некатегорисаних као и појаве нових клизишта. У синоћнем невремену дејствовано је са осам противградних станица и утрошено је укупно 68 противградних ракета.

Штаб је донео закључак о формирању комисије за процену насталих штета на пољопривредним културама и комисије за процену штете настале на инфраструктурним објектима, путевима, мостовима и пропустима.
Штаб обавештава грађане, посебно из месних заједница Доња Краварица и Лис да могу извршити пријаве насталих штета на одговарајућим обрасцима у локалној самоуправи.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top