joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

На регионалном путном правцу Гуча - Ивањица у месту Вучковица, почели су радови на санирању клизишта.

- Инвестиција је вредна 40 милиона динара и финансира је јавно предузеће Србијапутеви. Специфичност санације клизишта захтева пажљиво и детаљно планирање решавања проблема два клизишта. Услови су и временски и технички веома отежани. Ипак, саобраћај није заустављен, већ се наизменично пропустају возила из оба правца - истакла је председница општине, Весна Стамболић.

Паралелно са овом активношћу, на путном правцу Лучани - Краварица - Гуча изводе се радови на изградњи два моста.

- Завршени магистрални правац ће бити у функцији до 6. августа. Дакле, за Сабор трубача ће се саобраћај неометано одвијати на овом путном правцу. То је посебно важно јер ће магистрални путни правац Лучани - Гуча, због извођења радова на Лишкој стени , бити обустављен, па је путни правац за Гучу преко Краварице алтернативни правац за долазак на трубачку манифестацију у Гучи, која почиње 9. августа. Иначе, ова два моста су у склопу пројекта изградње седам мостова за које је Канцеларија за јавна улагања, локалној самоуправи Лучани одобрила 40 милиона динара. Мостове на Краваричкој реци ће највише користити мештанима Горње и Доње Краварице али ће значајно олакшати саобраћај гостима 58. Драгачевског сабора трубача - навела је председница општине, Весна Стамболић.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top