joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Директор ЈП Србија путеви, Зоран Дробњак је посетио општину Лучани и обишао путни правац Марковица - Дучаловићи, који ће бити први асвалтиран.

Дробњак је овом приликом истакао да је Влада РС и Министарство инфраструктуре, заједно са ЈП Србијапутеви издвојила 125 милиона динара за асвалтирање 25 километара путева у општини Лучани што представља 14 путних праваца који су стављени у приоритет.

Према његовим речима, извођачи радова ће започети затезање асвалта из правца Марковице до Дучаловића. Почетак радова се очекује почетком наредне недеље. Дробњак наводи да ће извођачима радова, чачанском Штрабагу требати 15-так дана за асвалтирање овог путног правца. Без помоћи државе, локална самоуправа неће бити у могућности да финансира ни овај путни правац као ни остале планиране путеве за асватирање а које ће се изводити у наредном периоду према приоритетима, навела је председница општине Лучани, Весна Стамболић.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top