joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Министар спорта и омладине, Вања Удовичић је посетио општину Лучани и са председницом општине Весном Стамболић обишао средњу школу у Лучанима у оквиру које се налази недовршена спортска хала.

Овај објекат ни након 13 година од када је почела његова изградња није завршен. Министар је овом приликом истакао да је са овим проблемом тек сада упознат и да му је неопходан рок од месец дана након кога ће видети на који начин ће се објекат завршити. Иначе, спортска хала у Лучанима је започета 2005. године и до сада је у њену изградњу утрошено око 110 милиона динара а потребно је још око 40 милиона како би се привела намени..

Министар Удовичић је овом приликом заједно са председницом Стамболић посетио и основне школе у Каони и Горачићима, које ове године прослављају 150 година рада. У ове школе, министар је упутио спортску опрему у вредности од по пет хиљада евра. Он је истакао да ресорно министарство наставља акцију донирања спортске опреме и спортских реквизита са циљем да у року од две године опреми преко 200 школа са новом спортском опремом, лоптама, головима, таблама, мрежама, како би наша деца имала најбоље услове за обављање физичког васпитања и рекреактивног спорта. Овом приликом је министар истакао да је намера ресорног министарства јачање омладинског сектора општине Лучани кроз отварање Канцеларије за младе.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top