joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Након прошлонедељне посете министра омалдине и спорта Вање Удовичића и најаве за отварање Канцеларије за младе, данас је уследила и посета државног секретара и помоћника министра задужених за ову област.

Наиме, Дарко Станић државни секретар и Снежана Класња помоћник министра, који су при ресорном министраству задужени за формирање Канцеларије за младе су у разговору са председницом Стамболић и представницима спортске омладине Лучани детаљно образложили потребу и значај овакве канцеларије. Они су навели да ће млади преко наведене канцеларије моћи да аплицирају за значајна финансијска средства за унапређење живота младих.

На данашњем састанку, државни секретар, помоћник министра и председница су донели закључак да је најпре потребно израдити оснивачки акт Канцеларије и дефинисати лице задужено за рад. Тако ће млади од 15 до 30 година у општини Лучани преко Канцеларије моћи да решавају конкретне проблеме младих, сарађивати са удружењима и савезима за младе, обезбедити стварање услова за активно и квалитетно провођење слободног времена младих као и за неговање здравих и безбедних стилова живота.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top