joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић обишао је данас ОШ у Котражи, Средњу школу „Драгачево“ Гуча, ОШ „Милан Благојевић“ у Лучанима, као и спортску халу у Лучанима и одржао састанак са председницом општине Весном Стамболић и директорима свих основних и средње школе у општини Лучани.

“Резултати које наше школе постижу дају нам право да се поносимо и тражимо помоћ од министарства. Директори су данас чули шта Министарство ради у реформи школства и шта је то што они треба да ураде да би дошли до бољих резултата”, рекла је данас након разговора са министром Шарчевићем председница општине Лучани Весна Стамболић и додала да је завршетак спортске сале у Лучанима сасвим сигуран, а радови ће почети након Божића.

“Наменски смо посетили ове три школе у општини Лучани. Њихови захтеви према Министарству могу се испунити у 2019.години јер су ушли у пројекте и буџете”, рекао је у Лучанима Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић.

ОШ „Милан Благојевић“ у Лучанима у наредној години очекују велика улагања у вредности преко 110 милиона динара, рекао је министар Шарчевић и додао да је у школи у Котражи потребно решити питање школске кухиње и опреме у спортској сали.

Министар Шарчевић је приликом посете школама у општини Лучани истакао да је видео сложан актив директора, да школе у Србији чекају многе новине и да реформе даље иду својим током.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top