joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Министар здравља др Златибор Лончар обишао је Дом здравља у Лучанима и том приликом овој здравственој установи уручио ултразвучни апарат, али и најавио почетак рада службе хитне помоћи у лучанском Дому здравља од 20.јануара наредне године.

“Нови ултразвучни апарат радиће у гинеколошкој амбуланти у Гучи, обзиром да у Лучанима овакав апарат већ постоји, а у току је процедура за добијање ЕКГ апарата који је неопходан за интернистичку амбуланту. Дом здравља Лучани има велики проблем јер нема хитну службу за којом постоји велика потреба, а министар Лончар обећао је да ће се покренути процедура за формирање хитне службе која ће у Дому здравља у Лучанима почети са радом 20.јануара 2019. године,рекла је данас након разговора са министром директорица Дома здравља Лучани др Гордана Гашовић.

“Од 20.јануара у Лучанима ће почети да ради хитна служба, запослићемо четири нова лекара,четири медицинске сестре и три возача.Сагледали смо ситуацију и мислимо да је то овде неопходно.Лекарима специјалистима ОРЛ и офталмологије биће омогућена стална усавршавања како би пацијенти из Лучана могли да обаве већину ових прегледа у Дому здравља у Лучанима и да не морају да иду у Чачак или Београд”, рекао је данас у Лучанима министар здравља др Златибор Лончар.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top