joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

На конститутивној седници Скупштине општине Лучани, која је одржана у петак, 25. јануара, именовани су нови састави Управних одбора за Дом здравља Лучани, Туристичку организацију и Културни центар.

Решењем о именовању именован је Управни одбор Туристичке организације општине Лучани у следећем саставу: председник Зоран Д. Пантелић и чланови: Слободан Ковачевић, Никола Симеуновић, Наташа Краговић и Маријана Луковић.

Скупштина је решењем о именовању Управног одбора Дома здравља општине Лучани именовала следећи састав: за председника Милорада Петковића и чланове: Александра Богићевића, Славка Анђелића, Драгану Благојевић и Мицу Обренић.

Именoван је и Надзорни одбор Културног центра општине Лучани у саставу: Милош Веланац, председник и чланови Светлана Перишић и Предраг Станић, као и Управни одбор Културног центра у следећем саставу: Слободан Вељовић из Чачка, председник, Мирко Дуканац из Вучковице, заменик председника, чланови: Саша Луковић из Виче, Весна Нешовановић из Котраже, Наташа Мајсторовић из Пухова, и из реда запослених: Тамара Белошевић из Чачка и Марија Неранџић из Гуче.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top