joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Новоизабрани председник општине Лучани, Миливоје Доловића преузео је своју дужност. Он је дефинисао приоритете у развоју општине Лучани, истакавши да ће примарно бити  улагање у инфраструктуру, пољопривреду и развој села као и повећање средстава за социјална издвајања. 

"У наредне три године кроз општину Лучани пролази ауто – пут, радови на изградњи почињу већ у марту месецу што је велика шанса за развој како наше општине, тако и овог краја. Највећу пажњу ћемо посветити проблемима обичног грађанина општине Лучани, јер смо ми њихов сервис и ту смо да помогнемо. Велику захвалност дугујемо привредницима општине Лучани на челу са МБ Наменска који у великој мери утичу на пуњење нашег буџета. Најозбиљније ћемо се посветити завршетку спортске хале у Лучанима, магистралног водовода Лучани - Пухово као и улагању у асфалтирање у месним заједницама по систему два динара општина а динар мештани", истакао је председник Доловић. 

Он је прецизирао да новоизабраном руководству предстоји усвајање буџета за 2019. годину који ће како је рекао, бити развојни са акцентом на инвестиције и пољопривреду.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top