joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић са сарадницима државним секретарима, помоћницима, директорима јавних предузећа и стручним сарадницима присуствовала је данас у Лучанима првој редовној Седници савета Моравичког управног округа у 2019. години а након ове седнице одржала је посебан састанак са руководством општине Лучани.

Теме данашњег састанка биле су почетак радова на Коридору 11, деоница Прељина-Пожега; припреме за изградњу Моравског коридора, Прељина-Појате; почетак рада аеродрома Лађевци.

На састанку са руководством општине Лучани министарка Зорана Михајловић разговарала је о изградњи деонице ауто-пута која пролази кроз нашу општину, али и о улагањима у општинске путеве првог и другог реда и реализацији пројеката водовод и канализација насељених места Лучани и Гуча.

- Постоји пуно припремних ствари о којима смо данас разговарали са председником општине Лучани које радимо како би све било спремно за изградњу дела ауто пута од Прељине до Пожеге који ће почети у марту - рекла је данас у Лучанима министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић.

Потпредседница је овом приликом поменула и недовршену зграду на уласку у Лучане која мора бити завршена у наредном периоду, као и црну тачку, односно скретање са магистралног пута за Лучане које је због безбедности неопходно решити.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top