joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Председник општине Лучани Миливоје Доловић одржао је данас састанак са директором радарског центра Ужице, Жељком Раичевићем, на коме су договорене активности које треба предузети ради оспособљавања две ракетне станице од постојећих 16 које тренутно не раде.  Реч је о ракетној станици број 88 Граб и ракетној станици број 92 Лис, а у плану је и изградња једне нове аутоматске ракетне станице рекао је данас за радио „Д“ председник општине Миливоје Доловић.

Радарски центар Ужице покрива територије градова Чачак и Ужице и општине Прибој, Ариље, Лучани, Косјерић, Бајна Башта,Чајетина и Пожега рекао је данас у Лучанима руководилац радарског центра Ужице Жељко Раичевић и нагласио изузетну сарадњу коју је протеклих година радарски центар Ужице имао са општином Лучани. Прошле године током сезоне одбране од града од 15.априла до 15.октобра у општини Лучани испаљено је преко 320 ракета и општина је имала минималне штете од града, а по речима председника Доловића небо над Драгачевом је, што се тиче опасности од града, и даље сигурно.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top