joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

У Лучанима је данас одржана шеста седница Општинског већа на којој је за начелника Општинске управе именована Наташа Вујичић, дипломирани правник из Лучана. Након избора конкурсне комисије и објављивања јавног конкурса у дневном листу „Политика“, приспела је једна пријава која је испуњавала потребне услове. Комисија је листу кадидата доставила Општинском већу које је данас именовало Наташу Вујичић за начелника Општинске управе. Мандат новоизабраној начелници трајаће пет година.

Општинско веће је на овој седници подржало захтев ЈП „Драгачево путеви“ Гуча за давање сагласности за кредитно задужење за набавку нове комбиноване машине. Вредност ове машине је око 10 милиона динара. Четири милиона динара предузеће ће платити од новца из општинског буџета а 6 милиона ће се кредитно задужити код банке. Предузеће планира набавку још једне машине, чиме ће се значајно повећати рад на терену, рекао је директор ЈП „Драгачево путеви“ Милија Миленковић.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top