joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Окончани су радови на уклањању Лишке стене на путном правцу Лучани - Гуча и урађено завршно асвалтирање те деонице пута. Ова инвестиција вредела је 110 милиона динара а финансирало је јавно предузеће "Србијапутеви".

- Уклоњења је потпуно бескорисна стена од преко 70 хиљада кубика материјала и добијена потпуно сигурна и безбедна саобраћајница са потпуно новим асвалтом. Укалањање Лишке стене подразумевало је захтеван технички подухват због изузетне сложености терена и зато је трајало нешто дуже него што је планирано, навео је председник општине Лучани Миливоје Доловић.

Председник Доловић је истакао и следеће - Ово је почетак капиталних улагаља у путну инфраструктуру на нашој територији. У наредном периоду очекује се почетак радова на аутопуту Прељина - Пожега а затим и реализација плана "Србијапутева" о рехабилитовању и асвалтирању чак 42 километра путева на територији наше општине чија вредност је 310 милиона . Општина је такође спремна да подржи и пројекте за асвалтирање још 12 километара путева на нашој територији а по моделу учешћа два према један - наводи председник општине Лучани.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top