joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Радови су започети крајем прошле године а данас се завршава комплетно асфалтирање у дужини од 7,3 километра и преостаје да се у наредних 15 дана наспу и поваљају банкине. Вредност радова је 43 милиона динара а извођач је Штрабаг Чачак.

“На овом путном правцу смо пре две године већ асфатирали два километра и данас са ових 7, 3 километра урађен је комплетан путни правац од великог значаја за овај део Драгачева јер повезује месне заједнице Доњи Дубац, Милатовићи и Kаона. Ово је иначе најкраћа веза са Kраљевом из поменутих месних заједница. Захваљујемо се министарки инфраструктуре и грађевинарства Зорани Михајловић на разумевању и помоћи у одобравању средстава за асфалтирање преко Путева Србије”, рекао је председник општине Лучани Миливоје Доловић.

Он је истакао да је ово велики дан за мештане овог дела општине Лучани јер се стварајууслови за останак младих на селу улагањем у путну инфраструктуру. Доловић напомиње да се у наредном периоду наставља асфалтирање на путним правцима Живица - Горачићи у дужини од 3,5 километра као и Вучковица - Горњи Дубац у дужини од три километра.

“Радиће се у селу Лучани на два путна правца у дужини од 1,8 километара и у МЗ Дучаловићи ка манастирима Сретење и Тројице у дужини од 4,7 километара”, закључио је председник општине Лучани.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top