joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Општинско веће општине Лучани је одржало данас седницу на којој је прихватило завршни рачун општине Лучани за 2018. годину У извештају се наводи да је укупни буџет износио 820 милиона динара. Нефинансијска имовина износила је 264 милиона док је финансијска имовина општине у претходној години била 556 милиона динара. Суфицит буџета општине у претходној години је утврђен у износу од 18 милиона и распоређен је на финансирање путне инфраструктуре по систему два динара из буџета за један динар који ће уложити грађани за асвалтирање путева по месним заједницама. Значајна средства од 47 милиона динара су се у прошлој години слила у буџет општине за реализацију бројних пројеката. Такође, у јуну 2018. године отплаћен је и дугогодишњи кредит општине у укупној вредности од 494 хиљаде евра, тако да општина више нема никаква кредитна задужења.

Веће је на овој седници утврдило и низ одлука о отуђењу као и о прибављању непокретности у јавну својину. Веће је донело и решење о образовању Одбора за награде и признања а који ће разматрати пристигле предлоге за доделу награда и признања поводом дана општине за изузетне заслуге у свим сверама стваралаштва у општини Лучани.

О овим и другим питањима, завршну реч ће дати одборници Скупштине општине, на седници која је заказана за среду, 29. мај у Лучанима.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top