joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Окончава се асфалтирање путног правца у МЗ Милатовићи који повезује државни пут према Каони и Краљеву са општинским путем у Милатовићима На наведеном путу којим саобраћа аутобус, пре ових радова био је макадам. Дужина пута је око 2 километра, вредност радова је 8,5 милиона динара, а радове финансира ЈП „Путеви Србије“.

Иначе, на територији општине Лучани има око 186 километара путева првог и другог реда. Две трећине је асфалт док је једна трећина макадам. У наредном периоду општина Лучани покушаће да уз помоћ Републике Србије асфалтира све општинске путеве првог и другог реда на територији општине Лучани.

Грађани општине Лучани, од ове године, могу учествовату у финансирању у изградњи некатегорисаних путева по моделу један динар учешће грађана уз два динара из буџета општине. Исказано је велико интересовање грађана за тај вид улагања у путну мрежу.

Планирано је да тим системом ове године буде асфалтирано 10 километара путева. За ову намену општина планира да у овој години издвоји око 48 милиона динара.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top