joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Општина Лучани је данас донирала два нова путничка возила Дому здравља Лучани. Реч је о аутомобилима Лада Нива и Шкода фабија, који ће бити поверени Дому здравља Лучани. Председник Општине Лучани, Миливоје Доловић напоменуо је да су целокупна средства за куповину аутомобила обезбеђена у општинском буџету и да је улагање локалне самоуправе у обнову возног парка лучанског Дома здравља континуирано.

“Локална самоуправа наставља да улаже средства у наш Дом здравља, покушавамо да им помогнемо да своје услуге здравствене заштите, ова установа подигне на виши ниво. За ова два аутомобила смо издвојили 2,6 милиона динара и сигуран сам да ће они допринети бољем и квалитенијем пружању услуга, али и да ће запосленима олакшати теренски рад, рекао је Доловић.

Он је напоменуо да је општина прошле године, поред куповине новог реанимобила, уложила средства и у реновирање сеоских амбуланти, те да су у плану и ове године нова улагања у објекте, што све указује на одговоран однос према Дому здравља и према грађанима.

Директорка Дома здравља Лучани, др Даница Стефановић се захвалила општини Лучани на вредној донацији и додала да су нова возила увек преко потребна зарад побољшања услова рада и лакшег приступа пацијентима због разуђености становништва у нашој општини.

“Наши аутомобили у редовном раду пређу огромну километражу како би се обавиле бројне посете пацијентима на терену. Ако узмемо и традиционалне превентивне здравствене акције као и кућне посете које организујемо у селима наше општине, нова возила су више него добро дошла”, изјавила је директорица др Даница Стефановић.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top