joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

У Лучанима је одржана седница Општинског већа на којој је усвојен предлог одлуке о давању на коришћење површина јавне намене, ради постављања објеката привременог карактера, и програма коришћења и закупа јавних површина у дане Драгачевског сабора трубача у Гучи. Усвојен је и предлог одлуке о накнадама за коришћење јавних површина на територији општине Лучани.

Општинско веће је на 11. седници усвојило предлог одлуке о доношењу плана генералне регулације за део насеља Овчар Бања на територији општине Лучани са стратешком проценом утицаја на животну средину. Овим планом предвиђени су садржаји који омогућавају пре свега верски и здравствени туризам.

На данашњој седници усвојен је предлог одлуке о измени и допуни плана генералне регулације за насељено место Лучани. До измене овог плана дошло је због потребе да се у Лучанима изгради затворен базен, реконструише постојећи отворен базен и изгради нови дечји вртић.

Општинко веће је на 11. заседању усвојило извештај о финансијском пословању ЈКП „Комуналац“ Лучани, измене финансијског плана за 2019.годину и правилник о раду овог предузећа. До измена финансијског плана за 2019.годину дошло је због потребе за набавком нових контејнера за смеће, и обезбеђивање магацинског простора за механизацију ЈКП „Комуналац“.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top