joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Општинско веће је одржало  12. седницу на којој је усвојен предлог измена и допуна програма коришћења и закупа јавних површина у дане Сабора трубача. Том одлуком сви програмски садржаји са стадиона у Гучи,  биће организовани у црквеној порти.

- Због поплава које су нас задесиле 3. јуна а које су погодиле спортски комплекс у Гучи, сви програмски садржаји који су се одигравали на стадиону морају бити измештени. Претходних месец дана смо се интензивно трудили да санирамо последице поплава. С обзиром да нисмо у могућности да гарантујемо безбедност учесницима као и гостима Сабора због огромне количине воде  и муља која се задржала у електроинсталацијама на самом стадиону и око стадиона. Повели смо се мишљу да Сабор треба вратити традицији и главну бину пребацити у порту. Договорили смо закуп 1000 м2 са Црквеном општином Гуча за потребе одржавања програмских садржаја. Поред главне бине у порти биће постављене још бине испред Дома културе, споменика трубачу, Пореске управе. Приступили смо интензивној медијској кампањи 59. Сабора који се одржава од 8. до 11. јуна. У оквиру промоција, у суботу 13. јула ће бити одржана Жикина шареница. - рекао је председник општине Лучани, Миливоје Доловић.

На данашњој седници утврђен је и предлог решења о именовању др Данице Стефановић за директора Дома здравља у Лучанима. Донета је и одлука о прибављању непокретности у јавну својину ради регулисања некатегорисаног пута у Гучи као и донета решења о разрешењу и именовању чланова школских одбора за основне школе Каона, Вича и Гуча.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top