joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Општински штаб за ванредне ситуације је инсталирао цистерне са дезинфекционим средством у насељеним местима Лучани и Гуча. Хиљаду литара натријум хипохлорита је припремљено у прописаној размери и инсталирано је у цистернама на јавним површинама у центру Лучана и Гуче.

Грађанима ће данас од подне бити доступно свакодневно преузимање до два литра ове течности по домаћинству. Цистерна у Лучанима је постављена на зеленој површини поред зграде Општинске управе а у Гучи код споменика Трубачу.

Данас од подне ЈКП „Комуналац“ Лучани ће обавити дезинфекција улица у насељеном месту Гуча док у Лучанима та активност следи након полицијског сата, дакле после 17 сати.

Наредних дана, до краја седмице ће поново бити дезинфиковане све стамбене зграде као и установе јавних намена. Јавно комунално предузеће појачано врши изношење смећа из свих насељених места.

Подсећамо да је општина Лучани извршила набавку хиљаду литара натријум хипохлорита који се користи у раствору са водом и даје укупну количину од 10 хиљада литара средства за дезинфекцију.

Општински кол центар у Лучанима и Гучи и даље активно ради од 7 до 15 сати и прихвата све позиве наших грађана који нису у могућности да изврше набавку хране и лекова. Општинска управа моли све млађе наше суграђане да помогну својим родитељима, старијим комшијама, пријатељима и познаницима у редовној набавци основних животних намирница док траје ванредно стање.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top