joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Дезинфекција улица и најважијих локација свакодневно се обавља већим насељеним местима у општини Лучани За дезинфекцију су задужени запослени у ЈКП „Комуналац“ Лучани. Најактивнији су током полицијског часа, јер тада саобраћаја и пролазника нема, будући да грађани општине Лучани дисциплиновано поштују све прописане мере.

Улице Старе, Нове колоније и центра у Лучанима, као и стамбене зграде се последњих дана свакодневно дезинфикују. Појачано се врши и изношење смећа из свих месних заједница, наводи начелник Штаба за ванредне ситуације, Зоран Вучићевић.

„Посао се обавља тракторским и ручним прскалицама. Прве тачке третмана су простори око Дома здравља, јавних предузећа и установа, трговина, банака и поште.

Већих проблема током ових процеса нема, будући да су мештани општине изузетно дисциплиновани. Овај посао је изузетно значајан јер континуираним дезинфиковањем свих врста површина, спустамо опасност од вируса на најнижу могућу меру а како би се што пре вратили нормалном животу“- наводи председник Миливоје Доловић.

Поред наведене акције, мештанима су доступна средства за дезинфекцију за употребу по домаћинствима. Ова средства се свакодневно деле и предузећима и јавним установама.

„Током викенда, од петка до понедељка молим све грађане да још једном покажу највиши ниво одговорности као што сте то и досада чинили“ поручио је председник општине Лучани

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top