joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Општина Лучани је данас уручила кључеве два путничка аутомобила Центру за социјални рад општине Лучани у Гучи. Ради се о аутомобилима марке Дачија сандеро 2019. годиште, чија укупна вредност је 3,5 милиона динара. Аутомобили су обезбеђени у оквиру програма мера популационе и демографске политике које спроводи Министарство задужено за демографију и општина Лучани.

„Центар за социјални рад има 1684 корисника услуга са територије општине и добијени аутомобили ће службеницима ове установе омогућити ефикаснији рад па ће убудуће до својих корисника стизати брже и бездбедније“ истакао је председник општине, Миливоје Доловић.

Током претходне године, у оквиру реализације пројекта енергетске ефикасности, значајна средства су уложена у реконструкцију зграде Центра за социјални рад у Гучи. Урађена је измена столарије, подних и зидних облога а вредност пројекта износила је 8,5 милиона динара. Средства је обезбедило Министарство енергетике и општина Лучани. У току су и радови на кровној конструкцији зграде у износу од 1,6 милиона динара па се очекује да до краја јула буду завршени и ти радови.

„Са два нова аутомобила која смо обезбедили нашој социјалној установи и реконструкцијом зграде која се приводи крају, значајно ће се унапредити услови рада запослених Центра за социјални рад а који интензивно брину о социјално најосетљивијој групи грађана. Тако ће и нашим корисницима убудуће бити доступније услуге Центра за социјални рад“ рекао је председни, Миливоје Доловић.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top