joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Уређивање водотокова другог реда

У општини Лучани у току је уређење водотокова другог реда које ће бити завршено за четири месеца.

“ Уређење водотокова другог реда ради се на Лучанском потоку, реци Драгачици, потоку кроз Гучу и реци Добрици. Вредност радова је 120 милиона динара, а средства је обезбедила Канцеларија за управљање јавним улагањима “, изјавио је председник општине Лучани, Миливоје Доловић.

 

Доградња дечијег вртића у Гучи.

Повећана листа чекања малишана за пријем у дечји вртић “Бамби“ у Гучи, био је разлог да општина Лучани покрене пројекат којим је предвиђена доградња и опремање две собе за потребе ове установе. Инвестицију чија је укупна вредност око 13 милиона динара, општина Лучани реализује у сарадњи са Министарством за демографију и популациону политику Владе Републике Србије.

 

Изградња ауто-пута

Прошло је годину дана од почетка радова на деоници Прељина-Пожега

Са укидањем ванредног стања и слабљења корона вируса, интензивирани су радови на градњи деонице ауто-пута од Прељине до Пожеге, нарочито на пробијању два тунела Лаз и Муњино брдо наводи се у Јавном предузећу Путеви Србије.

Како би се спречило уношење и ширење корона вируса, кинески извођачи забранили су улаз на градилишта свима, осим запосленима. На градилишту је ангажовано око 125 радника и 30 различитих врста механизације.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top