joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Грађани општине Лучани су забележили највећу излазност и исказали максимално поверење листи „За нашу децу“ – Александар Вучић“ у читавом Моравичком округу.

Проценат поверења Вучићевој политичкој опцији у лучанској општини достигао је 71,79 одсто, што је н забележено до сада на парламентарним изборима. Излазност је достигла 62% одсто и тако сврстала грађане општине Лучани у политички најактивније као и јасно опредељене за владајућу политичку опцију.

Председник општине Лучани, Миливоје Доловић, припадник Српске напредне странке исказао је велико задовољство постигнутим резултатима на парламентарним изборима, истакавши:

„Изражавам наијскренију захвалност мојим суграђанима који су, као никада до сада, изашли на своја биралишна места, преузели политичку одговорност и бирали себи најсроднију и најоданију политичку опцију. Одабрали су ону листу коју предводи доказани лидер и државник какав је Александар Вучић. Достићи скоро потпуно поверење једне општине са процентом од 72 одсто „За нашу децу – Александар Вучић“ је показатељ да грађани тачно знају колико је Влада Републике Србије улагала у квалитетнији и напреднији живот у нашој општини. Знају моји Драгачевци да цене инвестиције Владе Републике Србије, најпре ауто пут који је стигао до нас, омогућио нам нову индустријску зону и поновну шансу развоја пољопривреде , инустрије, малих и средњих предузећа. Зато су моји суграђани, својим апсолутним да за листу Српске напредне странке, изразили неизрециву захвалност опцији којој припадам и коју представљам.“ наводи Доловић.

У општини Лучани су одржани само парламентарни избори, с обзиром да су локални били пре две године. Карактеристично да је излазност у односу на последње парламентарне изборе одржане 2016. године у општини Лучани порасла за пет одсто, док је поверење владајућој странци порасло за скоро петнаест одсто.

„Сада, када сасвим извесно, имамо свог представника у парламенту, госпођу Весну Стамболић, досадашњег председника Скупштине општине Лучани, верујем да ћемо интензивније и квалитетније радити и брже развијати све сегменте општине Лучани а за нашу децу и њихову будућност“ истиче са потпуним задовољством постигнутим резултатима, председник општине Лучани Миливоје Доловић.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top