joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Имајући у виду погоршање епидемиолошке ситуације на нивоу Србије, као и због учесталог окупљања грађана на разним светковинама на територији општине Лучани , председник општине у сарадњи са Штабом за ванредне ситуације, подсећа све грађане општине да је у току појачана контрола поштовања превентивних мера, од стране надлежних општинских инспекција.

- У циљу заштите од ширења корона вируса, надлежни општински инспектори, поред редовних контрола раде појачан надзор у поподневним сатима и у дане викенда. Зато упозоравамо све наше грађане и привредне субјекте да поштују мере заштите од епидемије. Инспектори интензивно обилазе све угоститељске објекте, ресторане, трговине, кафиће као и остале субјекте, како радним данима тако и викендом и у касне вечерње сате и за свако кршење превентивних мера предузимаће се законом предвиђене мере. Наш заједнички интерес је несметан рад пословних субјеката уз поштовање свих превентивних мера на сузбијању ширења болести изазване вирусом корона, а с циљем што лакшег превазилажења потешкоћа изазваних пандемијом, наводи председник и командант Штаба за ванредне ситуације, Миливоје Доловић.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top