joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

За спортску халу у Лучанима, нових 27 милиона

Министарство за државну управу и локалну самоуправу је из републичког буџета издвојило 12 милиона док ће општина Лучани одвојити још 15 милиона динара за наставак радова на спорској хали у Лучанима.

Данас је председник општине, Миливоје Доловић са надлежним министарством за локалну управу   потписао уговор о финансирању наставка пројекта изградње и опремања спортске хале у Лучанима у вредности од 12 милиона динара  са удруженим општинским средствима у вредности од 15 милиона која су буџетом за ову годину и планирана.

Nova sportska hala Lucani

Предвиђени радови подразумевају изградњу преградних зидова, молерско фабрарске радове, уградњу противпожарног система, постављање дела керамике,  електро и водоводне мреже, санитарија и вентилационог система као и опремање хале са трибина столицама. Предстоји тендер за избор извођача и наставак радова на хали, који се очекују почетком маја.

Иначе, на спотрској хали која је започета још 2007. године потпуно су прекинути радови скоро пет пуних година, а онда је 2020. године, преко ЈУПА фонда (Јединице за управљање пројектима) при Министарству просвете, науке и технолошког развоја, опредељено 25 милиона за наставак значајних радове на хали а који се ових дана завршавају.

Тим средствима је окончано малтерисање и кречење унутрашњих зидова,  столарија, електро радови и постављена клима комора. У циљу наставка активности на окончању овог пројекта, прошле године је из општинског буџета опредељено још седам милиона динара за набавку спортске опреме за опремање хале.

До коначног завршетка  спортске хале у Лучанима остаће да се уради уградња паркета у спорској дворани, партерно уређење испред објекта и подстаница за грејање објекта за шта ће нам требати додатна средства.  Након свих наведених инвестиција и радова, надзире се коначна реализација пројекта који траје скоро 15 година.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top