joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

ФАЈЗЕР И СПУТЊИК ВАКЦИНА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА

Штаб за ванредне ситуације општине Лучани упутио је позив свим грађанима општине Лучани  за  вакцинацију без претходног заказивања, који желе да се вакцинишу Фајзеровом или Спутњик вакцином.

Фајзер вакцину, наши суграђани могу добити од данас. 21. априла до 23. априла сваким даном у периоду од 13 до 19 часова у домовима здравља у Лучанима и у Гучи.

Такође, Спутњикову вакцину, грађани могу примити 22. и 23. априла у термину, од 13 до 19 сати у  Домовима здравља у Гучи и Лучанима.

Дом здравља Лучани је организовао имунизацију са ове две вакцине у наредна три дана, без заказивања уз здравствену књижицу. Све додатне информације грађани могу добити на  телефоне Домова здравља:  у Лучанима 817 124 и у Гучи 854 536.

Општински штаб за ванредне ситуације упозорио да је тренутно овим вирусом заражено 130 наших суграђана а многи од њих имају компликовану клиничку слику, али да се са повећањем имунизације на нашој територији број заражених смањује.   

Штаб упозорава да је што пре неопходна вакцинација свих грађана који могу да приме вакцину, како би се на најбржи и најефикаснији начин окончала епидемија ковида 19.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top