joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Спорт и рекреација

Спортски живот у општини се одвија кроз клупска такмичења у фудбалу, одбојци, кошарци, тенису, борилачким спортовима, стрељаштву, школском спорту и кроз неколико традиционалних турнира.

Лучани су познати по фудбалском клубу "Младост", актуелном прволигашу са успешним спортским резултатима, и по одбојкашима који играју у најбољим клубовима, репрезентацији Србије, у иностранству.

Овде је рођен и алпиниста, освајач Монт Евереста, Драган Јаћимовић.

У Лучанима живи Немања Пантелић, репрезентативац Србије у кик-боксу.

Општина Лучани, а посебно варошица Лучани, има велики број спортских терена за фудбал, кошарку, тенис и одбојку, као и стрељану, олимпијски базен, теретану на отвореном, а у току је и изградња спортске дворане у Лучанима у оквиру које ће се налазити и спортски парк са справама за вежбање.

Велику подршку по питању стицања вештина и знања у спорту код деце  пружа наставник физичког васпитања, Милош Милићевић из Лучана, који је из сопствених средстава набавио ски-симулаторе, машину за прављење вештачког снега, скијашку опрему, кајаке за сплаварење и другу опрему потребну за стицање знања и вештина из одређене спортске дисциплине. 

 

ЛИНКОВИ КА СПОРТСКИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА

ФК "МЛАДОСТ" ЛУЧАНИ

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top