joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Истиче рок за субвенције за соларне панеле

Рок за пријаву и достављање документације за добијање субвенција за уградњу соларних панела, истиче у понедељак 27. јуна, подсећају надлежне службе Општинске управе општине Лучани.

Субвенције за соларне панеле које општина Лучани, заједно са надлежним министарством додељује свим заинтересованим грађанима са наше територије има за циљ да подстакне уградњу соларних панела на породичним кућама до пола цене куповине и уградње панела и тако подстакне енергетску ефикасност у њиховим домовима.

За ове намене, држава је за нашу општину одвојила седам а општина из свог буџета још седам, што је укупно 14 милиона динара.

Према подацима који стоје у конкурсу, највећи износ по домаћинству може да буде 420.000 динара. Реч је о панелима за производњу електричне енергије који би требало да помогну у процесу развијање енергетске ефикасности и очувања животне средине.

Субвенције се могу добити за куповину панела и носача, њихову уградњу и израду техничке документације и извештаја, наводи се у јавном позиву који је постављен на званичној интернет страни

 

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top